Afbeeldingen mijn RT in de nieuwe kleur: Lupine BlauwDetail afbeeldingen in de nieuwe kleur: Lupine Blauw.Afbeeldingen in de oorspronkelijke kleur: Quartz BlauwDetail afbeeldingen oorspronkelijke kleur: Quartz Blauw


Mijn vaste reispartner op de motor. De GoPro Hero 3+ Silver Edition. Prima beeldkwaliteit. Om geen rekening te hoeven houden met een lege accu heb ik 2 USB poorten ingebouwd op de RT LC om zowel de GoPro als de bijbehorende WIFI remote tijdens de rit op te laden.  Zie onderstaande foto's.

Met de GoPro WIFI Remote Mounting Kit heb ik de afstandsbediening vastgezet op een goed bereikbare plek op de RT om tijdens de rit de opname te kunnen starten of stoppen en de camera eventueel uit of aan te zetten.

Uiteraard is de camera met de skeleton backdoor op de camera behuizing en de USB kabel aangesloten niet beschermd tegen de nattigheid van moeder natuur. Mocht ik in een regenbui terecht komen dan zit er niks anders op dan de kabel los te koppelen en de gesloten backdoor te plaatsen op de behuizing. Met de extra gekoppelde accu op de GoPro kan ik dan nog 2.5 uur opname maken. De USB poorten zijn met een rubberen dop waterdicht af te sluiten.